Как да разберем дали сте свободни за конкретната дата?

Изпратете ни запитване чрез контактната форма или сватбения ни калкулатор, в рамките на 24 часа ще Ви върнем отговор.

Как да определим бюджетът, който ни е необходим, за да Ви ангажираме за сватбата ни?

Това може да определите Вие, чрез сватбения ни калкулатор. Причината, да нямаме готови пакети е, че клиентите ни имат различни изисквания и бюджет, а ние се съобразяваме с това и подхождаме индивидуално.

Не разбираме някои от термините в сватбения калкулатор, как да се ориентираме?

Това е напълно нормално. Най-добрият начин да придобиете представа за всички екстри и услуги, е като посетите студиото ни. Така ще имаме възможност да ги обсъдим и да видите визуално как точно се използват. Ако нямате възможност за лична среща, може да ги разясним чрез онлайн разговор.

Предлаганите от Вас варианти за продължителност на сватбен филм, ни се струват прекалено кратки. Може ли да направите филм с дължина 3 часа и повече?

За съжаление, не предлагаме такава услуга. Стремим се към създаването на качествен, а не количествен продукт. Ако желаете, може да получите суровият материал срещу допълнително заплащане.

Каква е цената на оувъртайма?

За двама видеографа е 300лв. на започнат час.

Колко часа е Вашият ангажимент за заснемане в сватбения ден?

Стандартно нашият ангажимент започва със заснемане на приготовленията на младоженците и приключва с последния ритуал в локацията. Това обикновено се случва в рамките на 10 часа. В някои случаи графикът на сватбеното събитие е твърде натоварен и тези 10 часа са недостатъчни. Вие може да разчитате на допълнителни часове видеозаснемане /оувъртайм/ от наша страна, които се добавят допълнително към изчисления бюджет.

Какъв е срокът за предаване на обработения видеоматериал?

Крайният срок зависи от опцията, която сте избрали в калкулатора. Стандартният краен срок за обработка и предаване на монтиран филм или трейлър е 120 работни дни, считано от деня след извършване на финалното плащане. Ние знаем, че вие се вълнувате и сте нетърпеливи да видите крайния резултат, но времето за разглеждане на заснетия материал и творческият процес на създаване на Вашия сватбен филм, е повече, отколкото си представяте. Стремим се да влагаме мисъл и старание, за да получите пълно удовлетворение.

Работите ли на територията на цялата страна и чужбина?

Да, отворени сме към всякакви предложения и идеи, в зависимост от разстоянието се начисляват транспортни разходи в размер на 0.70лв./км в двете посоки. За локация на повече от 100 км. от гр. Добрич се осигурява нощувка за екипа ни в близост до локацията, където се провежда събитието или на територията на самата локация.

Колко време ще пазите суровия материал и готовият филм от сватбата ни?

Суровият материал и готовият сватбен филм се пазят до 2 месеца след предаването им към клиентите.

Как да потвърдим ангажиментът Ви към нашето събитие?

След като попълните нашия формуляр и изпратите запитване, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа от получаването му. Определена дата се счита за запазена само след авансово плащане в размер на 1000лв. Запитване за дата без последвало авансово плащане, не се счита за потвърден ангажимент.

Зареждане...
0лв.


0лв.
* Задължително